اطلاعات جانبی در مورد اکستنشن
امروزه داشتن موها و ابروها و مژه های پرپشت آرزوی بسیاری از مردم شده است.با پیشرفت علم و تکنولوژی روشهای زیادی برای جبران کم پشتی موها و ابروها و مژه ها ارائه شده است. کاشت مو ,کاشت ابرو و کاشت مژه یکی از بهترین روشها می باشد.برای پرپشت کردن مژه ها روش دیگری بنام اکستنشن مژه وجود دارد که نسبت به کاشت مژه ،راحت تر و در دسترس تر می باشد.در این مقاله قصد داریم که شما را با اکستنشن مژه آشنا کنیم.
اکستنشن مژه یکی از راهکارهایی است که امروزه مورد استقبال برخی از خانمها قرار گرفته تا مشکل کم پشت بودن مژههای خود را حل کنند و مژههایی بلند و حالتدار داشته باشند. مژههای ضخیم و پرپشت از چیزهایی است که تقریبا همه مایل به داشتن آن هستند، اما گاهی به صورت ژنتیکی و یا بر اثر عوامل محیطی فرد از مژههای کم پشتی برخوردار میشود و برای رفع آن به روشهای مختلفی دست میزند. اگرچه درمانهای خانگی مختلفی برای تقویت مژه و پرپشت شدن آنها وجود دارد، اما همانطور که میدانید این شیوهها زمان بر هستند. در مقابل میتوان از روشی که اصطلاحا به آن اکستنشن مژه میگویند استفاده کرد. در این روش سریع به نتیجه مطلوب خود میرسید، اما باید قبل از اقدام برای این کار در ارتباط با آن آشنایی کامل داشته باشید.در این روش اکستنشنها تک تک به مژههای طبیعی چسبانده میشود تا ضخامت، طول و رنگ مژهها را بهبود بخشد. این اکستنشنها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته میشوند.
مدل های اکستنشن مژه
کاشت تک به تک مژه ها یا همان اکستنشن کلاسیک مژه
در روش اکستنشن کلاسیک مژه، مژه های مصنوعی مجزا به صورت یکی یکی با استفاده از چسب روشن یا مشکی مخصوص و با دوام به مژه های طبیعی شما وصل می شوند.در این روش مژه ها بین ۴ تا ۶ هفته دوام می آورند. معمولا برای هر چشم می توان از ۶۰ تا ۸۰ مژه استفاده کرد.جنس مژه های مخصوص اکستنشن می تواند از موی انسان، موی سمور، موی اسب، فیبرهای مصنوعی یا ابریشم باشد. استفاده از موی حیوانات برای این کار توصیه نمی شود زیرا ما نمی توانیم از پاکیزه و استریل بودن آن اطمینان حاصل کنیم. علاوه براین مژه های تولید شده از موی حیوانات احتمال حساسیت را بالا می برند.
اکستنشن مژه والیوم (سه بعدی)
به هر تار از مژه های طبیعی بین ۲ تا ۵ تار مژه ابریشمی بسیار نازک و سبک چسبانده میشود (البته با در نظر گرفتن ضخامت و قدرت تحمل مژه های طبیعی مشتری)
● جالب است که بدانید اکستنشن والیوم هم سبکتر از اکستنشن کلاسیک میباشد و هم دوام بیشتری دارد.
اکستنشن مژه مگا والیوم
برای افرادی که تمایل به داشتن مژه های خیلی پر پشت و کاملا مشکی دارند میتوان حجم بیشتری از مژه های ابریشمی استفاده کرد . در این روش با توجه به ضخامت و قدرت تحمل مژه مشتری بین ۷ تا ۱۲ مژه ابریشمی روی هر مژه استفاده میشود.
تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی
مژههای مصنوعی که استفاده میشود با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص است، اما هنگامی که شما اکستنشن برای مژه انجام میدهید، به سادگی مشخص نمیشود و با مژگان خودتان تفاوت زیادی ندارد.
علاوه بر این نتیجهای که شما با اکستنشن مشاهده میکنید به مراتب خیلی بالاتر و بهتر از مژه مصنوعی است و همین طور مدت دوام اکستنشن پایدارتر است و مدت طولانی تری بر مژههای شما بدون تغییر باقی میماند.
تفاوت اکستنشن مژه و کاشت مژه
این دو کاملا با یکدیگر متفاوت اند. کاشت مژه با موهای کاملا طبیعی به صورت شش ماهه کاشته میشود و معمولا دو هفته یک بار نیاز به ترمیم دارد در صورتیکه در روش اکستنشن از تارهای مصنوعی استفاده شده که طول عمر کوتاه تری هم دارد.
نکاتی در مورد کاشت و اکستنشن مژه
● عمر مفید اكستنشن مژه حدود یك ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اكستنشن آن هم میافتد.
● تعداد مژهای که برای هر فرد انتخاب میشود، بستگی به تعداد مژههای خود فرد دارد. به دليل اينكه مژههای مصنوعی روی مژههای طبيعی كار میشوند اگر فردی تعداد مژههای طبيعی خودش كم باشد تعداد كمی مژه میتواند بكارد.
● بلندی مژه مصنوعی حداكثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار بهخصوص اگر مژههای طبیعی ضعیفی دارید، میتواند باعث ریزش مژه شود.
● اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممكن است بعد از كاشت دچار حساسيت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بكارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسيت شد آنها را بردارد و ديگر كاشت مژه انجام ندهد.
● بعد از كاشت بايد خيلی مراقب مژهها باشيد. بهتر است چشمهای خود را نماليد و با قدرت آنها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشويد، وقتی حمام میكنید بايد مراقب باشيد فشار آب به صورت مستقيم به چشمهایتان نخورد.
● اگر مژههای شما به اندازه كافی بلند و پرپشت است، بیدلیل به دنبال اكستنشن مژه نروید و به استفاده از مژههای مصنوعی در مهمانیها اكتفا كنید. اكستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد میشود كه طول مژه آنها كمتر از ۳ میلیمتر است.
آیا اکستنشن مژه به مژه های طبیعی آسیب می رساند؟
شاید این را به مراتب شنیده باشید که مژه مصنوعی به مژه های طبیعی آسیب می رساند اما این تنها در صورتی صحت دارد که نکات ضروری برای چسباندن آن رعایت نشود.
در واقع، اگر این کار به درستی صورت گیرد، هیچ آسیبی برای مژه هایتان نخواهد داشت. به تنها چیزی که باید بدان توجه کنید آلرژی است که ممکن است به چسب آن داشته باشید. بنابراین اگر هنگام چسباندن مژه احساس سوزش یا درد کردید، حتما آرایشگرتان را در جریان بگذارید.
یادتان باشد که این کار هیچ دردی ندارد، بنابراین اگر در هر کدام از مراحل آن احساس درد یا سوزش کردید، حتما اشتباهی در کار است. قبل از شروع کار هم از چسبی که قرار است برای شما مورد استفاده قرار گیرد، اطمینان حاصل کنید. این چسب نباید حاوی فرمالدئید باشد.
نحوه ی مراقبت از اکستنشن مژه
عمر مفید اكستنشن مژه حدود یك ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اكستنشن آن هم میافتد. میتوانید برای اینکه مدت طولانیتری مژهها روی پلک بمانند از روغنهای مخصوص آرایش مژه استفاده كنید اما هیچ نیازی به استفاده از ریمل نیست. اگر تمایل دارید ریمل بزنید، حتما باید انواعی را انتخاب كنید كه با آب پاك میشوند و در ضمن فقط نوك مژهها را ریمل كنید. برای پاك كردن آرایش چشمها نیز لازم است از ژلهای شستشو كمك بگیرید و به كمك دستمالی نرم به آرامی اطراف مژهها را تمیز كنید. استفاده از شامپو بچه نیز برای شستشوی پوست صورت و چشمها بهتر است.
نکاتی که باید قبل از اکستنشن مژه رعایت کنید :
قبل ازاکستنشن صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژهها كاملا خشك باشند.
از ۲۴ ساعت قبل انجام حركتهای ورزشی كه باعث عرقكردن میشود و از ۴۸ ساعت قبل انجام ورزشهایی مانند شنا یا رفتن به سونا خودداری نمایید.
مزایای اکستنشن مژه
اکستنشنهای مژه جایگزین با دوامتر و طبیعیتری نسبت به مژههای مصنوعی هستند. به علاوه اینکه به برنامهی روزانه نیاز ندارند.
تنها حدود یک ساعت طول میکشد تا در سالن اعمال شود، و فرایندی کاملا بدون درد است. اکستنشنها حدود یک ماه دوام دارند، و احتمالا در این مدت به این نتیجه میرسید که نیازی به ریمل ندارید.
اکستنشن، تقریبا گزینهی مناسبی برای همهی افراد است. حتی اگر از لنزهای چشمی استفاده میکنید، مژههای کوتاه و یا بلندی دارید و یا چشمهای حساسی دارید. همچنین میتوانید مژههایتان را هرطور که دوست دارید انتخاب کنید. تنها کافیست با متخصصتان درباره گزینههای مختلف مشورت کنید.
قیمت اکستنشن مژه
یک اکستنشن کار خوب همیشه سعی می کند که نام و اعتبار خود را فدای قیمت نکند. حتی هستند اکستنشن کاران کاملا حرفه ای که با کیفیت کار خود برای خود در این هنر آرایشی ، برند هستند و مشهور.
فاکتور مهمی دیگر که در اکستنشن مژه تاثیر دارد جنس اکستنشن مژه است .اکستنشن مژه مصنوعی ، بالطبع قیمتش ارزانتر از اکستنشن موی طبیعی خواهد بود.
فاکتور مهم دیگری که در قیمت اکستنشن مژه هم تاثیر در به کم حجم بودن و پر حجم بودن اکستنشن مزه است. اگر خواهان اکستنشن مژه پر پشت و پر حجم هتسید باید تارهای مزه بیشتری در کار اکستنشن مژه شما بکار رود که قیمتش هم بالاتر می رود.
اکستنشن مژه با توجه به اینکه در کدام مرکز اکستنشن مژه انجام شود قیمتهای متفاوتی خواهد داشت و دارد.
مراقبت هاي مژه بعد از اكستنشن مژه
۱- پاک كننده ی آرايشي چرب و روغنی به چشم هايتان نماليد.
۲- ريمل نزنيد، چون هم مژه های اكستنشن را خراب ميكند و هم اينكه مژه های خودتان سنگين ميشود و ميريزد.
۳-آرايش اطراف چشم را با گوش پاک كن آغشته به حلال، به آرامي و با احتياط پاک كنيد.
۴- ترجيحا با صورت توی بالشت خود فرو نرويد، چون به مرور موجب كج و كوله شدن مژه هایتان ميشود.
۵- آخرين نكته و مهمترين نکته اين است: اصلا مژه ها را دستكاري نكنيد و آنهارا نكشيد!
۶-سعي نكنيد مژه اكستنشن را با دست خودتان در بياوريد چون مژه خودتان هم كنده ميشود!
۷-دستكاري كردن مداوم مژه به مرور ريشه مژتان را ضعيف مي كند و مهمترين عامل ريزش هست بعد از اكستنشن. در ابتدای کاشت مژه ها ممکن است ترغیب شوید که به مژه ها دست بزنید یا آن ها را بکشید. اما هرگز این کار را انجام ندهید. مژه ها هم مثل موهای سر چرخه ریزش طبیعی خودشان را دارند. اما اگر به آن ها زیاد دست بزنید ممکن است ریزش دائمی پیدا کنند. شاید مژه ای که بیفتد دیگر جای آن رشد نکند پس باید مراقب باشیم.
۸- بعد از کاشت بلافاصله از لنز استفاده نکنید وترجیحا نصف روز از زمان کاشت گذشته باشد
۹- مژه ها را هر روز شانه کنید . بعد از هر بار اکستنشن مژه باید یک برس مژه تمیز فراهم کنید و هر روز آن را برس بکشید تا به هم ریخته نشود.
۱۰- بالشتان را عوض کنید . بالش ابریشمی یا ساتن نه تنها از چروک شدن پوست جلوگیری می کند بلکه مانع آسیب رسیدن به مژه ها نیز می شود. شب ها هنگام خواب که غلت میزنید صورت به بالش سائیده می شود. اگر ملحفه بالش کتان یا نخ باشد اصطکاک ایجاد می کند اما پارچه های ساتن سر هستند. یعنی مژه ها عمر بیشتری پیدا می کنند.
۱۱- از مالیدن ، خاراندن شدید و کشیدن مژه ها و چشم خودداری کنید
۱۲- موقع خواب به روی صورت نخوابید
۱۳- موقع حمام ، سر خود را کمی پایین نگه دارید تا آب با فشار روی مژه ها نریزد.
۱۴- ترجیحا بعد از اکستنشن از ریمل استفاده نکنید ، مخصوصا ریمل ضد آب. در صورت نیاز از ریمل مخصوص مژه اکستنشن شده استفاده کنید.
۱۵- برای پاک کردن آرایش تان، از پدهای مخصوص آرایشی که از جنس کتان هستنند استفاده کنید.
۱۶- از فر مژه استفاده نکنید.
۱۷- در ۲۴ ساعت اول اصلا اب با چشم تماسی نداشته باشد، هنگام خواب مراقبت شود
۱۸- حرارت مستقيم سشوار نگيريد، چون موجب بي حالت شدن مژه هاي اكستنشن میشود
۱۹- سونای بخار و حمام داغ ترجيحا نگيريد
۲۰- مژه ها را ترمیم کنید. همانطور که برای رنگ موها برنامه ثابتی دارید باید برای مژه ها هم داشته باشید. هر سه هفته یکبار نزد آرایشگرتان بروید و مژه ها را ترمیم کنید.
نکات مهم درباره چسب اکستنشن مژه
یکی از دغدغه های اصلی در اکستنشن مژه، انتخاب و استفاده از چسب مژه خوب و با کیفیت است. برای اینکه اکستنشن مژه بی دردسری داشته باشید باید سالن معتبر و همچنین مژه کار حرفه ای که کارهایش را دیده اید، انتخاب کنید. در اینجا ۱۰نکته مهمی که باید درباره چسب مژه و اکستنشن بدانید را آورده ایم:
انتخاب بهترین چسب اکستنشن مژه
احتمالا بزرگترین نگرانی در مورد گسترش استفاده از اکستنشن مژه ، ترکیب چسبی است که مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که بیشتر سالن های آرایشی معتبر بیشتر از اینکه نگران استفاده از چسب در نصب اکستنشن ها باشند از این موضوع خوشحال هستند که این موضوع طرفداران زیادی پیدا کرده است . افرادی که برای اکستنشن مژه از آرایشگرهای خانگی و یا سالن های کوچک خدمات می گیرند باید بدانند مژه کارهای آماتور ممکن است که اطلاعات زیادی راجع به چسب دائمی برای اکستنشن مژه نداشته باشند.
نکات مهم برای استفاده از چسب اکستنشن مژه
چسب نامرغوب باعث ریزش مژه ها میشود
ناراحت کننده ترین قسمت اکستنشن مژه زمانی است که مژه های زیبا و بلندی که هزینه زیادی برای آن پرداخت نموده اید شروع به ریزش می کند، برای این مشکل راه حلی وجود دارد. چسبی که برای اکستنشن استفاده شده ، تا زمانی دوام خواهد داشت که مژه اصلی شما نروییده باشد. اگر قبل از رویش مجدد مژه شما ، اکستنشن ها شروع به ریزش کنند پس حتما مشکلی در فرایند نصب آن وجود داشته است ( می تواند به علت استفاده از چسب نامرغوب و یا بی تجربه بودن آرایشگر شما باشد).چسبی که حساسیت و بیماری ایجاد نکند. چسب اکستنشن مژه در و رنگ سیاه و بی رنگ در بازار موجود است. برخی از چسب های اکستنشن مژه برای چشمان حساس و یا آلرژیک طراحی شده اند، مانند چسب های پیشرفته شرکت blink که از چسب ضعیفی استفاده می کند و دوام آن بین ۱ تا ۳ هفته است و به آرامی (۱۰-۲۰ ثانیه) خشک می شود. چسب های دیگر معمولا به مدت حداکثر ۶ هفته دوام دارد، بنابراین در رابطه با این موضوع حتما با آرایشگر خود مشورت کنید.
چسب های حرفه ای
در دنیای حرفه ای های مژه ، چسب فقط خشک نمی شود بلکه به جزئی از مژه تبدیل می شود و در مجاورت هوای طبیعی رطوبت خود را از دست نمی دهد. اگر خلاف این را مشاهده کردید بدانید که آرایشگرتان مورد اعتماد نیست.
جداکردن مژه ها
هرگز خودتان مبادرت به جدا کردن اکستنشن از مژه تان نکنید. ممکن است این کار منجر به آسیب جدی و دائمی مژه های طبیعی تان بشود.
استفاده از چسب نامرغوب
ممکن است شما هزاران تومان برای یک پیوند اکستنشن مژه در یک سالن معتبر پرداخت کنید اما خیالتان از این بابت که از چسب های استاندارد و با کیفیت بالا استفاده می کند، راحت باشد. اما به ریسک این که مبلغی بسیار کمتر از این در یک سالن آرایشی ناشناخته پرداخت کنید و آسیب جدی ببینید واقعا نمی ارزد!به هر سالنی که مراجعه می کنید، آرایشگر موظف است که برند چسب مژه را به شما معرفی کند و شما هم تنها بعد از اینکه از کیفیت آن مطمئن شدید اقدام به اکستنشن کنید. بعضی از برندهای معروفی که در تبلیغات مشاهده می کنید نیز از این قاعده مستثنی نیستند و ممکن است سبب آسیب های جدی پوستی شوند. اگر آرایشگرتان از گفتن برند چسب خودداری کرد، مطمئن باشید یک جای کار می لنگد.
بوی خاص چسب
اگر مایل هستید که از چسب های بهداشتی و پزشکی برای اکستنشن شما استفاده شود باید کمی بوی بد آن را نیز تحمل کنید. بوی بد چسب نهایتا ۲ ساعت ادامه خواهد داشت اما از شر عوارض چسب های اکستنشن غیربهداشتی در امان خواهید بود. بعضی از افراد ممکن است به چسب حساسیت داشته باشند و کمی چشمهایشان مرطوب هم شود و حالت چسبندگی داشته باشد اما تمام این اتفاق ها بعد از یک روز ناپدید خواهند شد.
رطوبت
ممکن است تعجب کنید اما طراحان و آرایشگران از ترفند کوچکی به نام رطوبت استفاده می کنند تا کارشان را سریع تر و راحت تر انجام بدهند، به این صورت که در محلول چسب مقدار کمی مرطوب کننده وجود دارد که سبب می شود کار چسباندن مژه های مصنوعی به طبیعی آسان تر صورت بگیرد. در واقع اگر در هوای خشک این پیوند صورت بگیرد مدت زمان بیشتری را باید منتظر خشک شدن بمانید و همچنین کیفیت خوبی را مشاهده نخواهید کرد.
حمام نکنید
اگر اولین بارتان است که اکستنشن مژه انجام می دهید، به این موضوع توجه داشته باشید که با توجه به نوع چسب استفاده شده ، تا حداقل ۲۴ ساعت دوش نگیرید. میدانم که زمان زیادی است اما برای سلامتی تان این کار را بکنید، فکر بدی هم نیست که در این مدت خودتان را با یک کتاب خوب و یا فیلم جذاب سرگرم کنید.
استفاده از روغن
هرگز تلاش نکنید که خودتان اکستنشن مژه را جدا کنید. بعد از مبلغ زیادی که به آرایشگرها پرداخت کرده اید ، ریسک خراب شدن را به جان نخرید. اگر چسب مژه تان خیلی سفت شده و اذیت تان می کند میتوانید با مقدار بسیار کمی روغن نارگیل و یا روغن زیتون مژه هایتان را چرب کنید.البته حواستان باشد که اگر این مقدار زیاد باشد ممکن است کل اکستنشن تان جدا شود.